B&C kleding bedrukken

COMFORT, ALLURE EN BEDRUKBAARHEID VAN SUPERIEURE KWALITEIT

Een vlot beheer van uw bedrijf begint bij een goede organisatie. Wij maken het u gemakkelijk. B&C kleding beter bekend als de B&C collection is een toonaangevende speler op het gebied van promotietextiel in Europa. De B&C collection is opgedeeld in meerdere categorieën de populaire kledinglijnen zijn de Exact lijn, Safran lijn, Workwear lijn en Pro lijn. B&C is een Europees kledingmerk dat zich vooral richt op de promotie en leisure branch.

Voor een vlotte en efficiënte werkorganisatie is het essentieel dat u sweatshirts kiest die – zowel – aan de verwachtingen van uw klant als aan uw eigen kwaliteitsnormen voldoen.

Ongeacht of u uw boodschap kracht wilt bijzetten, uw promotieteams comfortabel en met allure wilt kleden, of u uw personeel uw merkimago wilt laten uitdragen, is er beslist een B&C sweatshirt dat aan uw behoeften voldoet.

B&C T-shirts laten bedrukken

Het B&C shirt met regular fit en ronde hals heeft een goede kwaliteit. Kies je voor het laten bedrukken van een T-shirt uit de B&C collectie dan kun je deze eenvoudig en snel online bestellen bij ons Hier heb je geen dure ontwerper voor nodig. Met deze eenvoudige brandingoplossing kunt u uw B&C kledingstukken naar wens personaliseren. Met B&C No Label brengen wij de ENIGE volledig personaliseerbare kledinglijn op de markt waar u al zo lang naar zoekt. Via ons maak je snel en eenvoudig je eigen unieke T-shirts voor merchandise of je vereniging. Je kiest een afbeelding, logo en/of tekst en bepaalt de positie op het shirt. Nadat je online bestelling geplaatst is gaat Tigerprint je T-shirts bedrukken en ontvang je ze zo snel mogelijk thuis.

Om het u gemakkelijk te maken, dragen de B&C Inspire, de B&C Sublimation en de B&C Triblend T-shirts alsook de B&C 50/50 sweatshirts geen merklabel maar uitsluitend een maatlabel in de kraag.

Met het oog op een maximale efficiëntie bij het sorteren van uw B&C kledingstukken, hebben wij een onderscheid gemaakt tussen heren/uniseksmodellen en damesmodellen. De heren/uniseksmodellen hebben een maatlabel met zwarte achtergrond en de damesmodellen met witte achtergrond.

 

B&C polo met opdruk

De B&C Safran polo is de meest verkochte polo tegen een goede prijs. In de B&C collectie kun je kiezen voor een herenpolo, damespolo of kinderpolo in veel verschillende kleuren. Deze kwalitatief sterke polo van 100% katoen is eenvoudig te bedrukken via Tigerprint. Kies waar de bedrukking gedrukt moet worden, op de voorkant, achterkant of op de mouw, en plaats je bestelling. Met de keuze voor een poloshirt uit de B&C collectie kun je alles dus op elkaar afstemmen.

Wij houden van kleur en omdat we de trends altijd een stap vóór willen blijven, bieden we u nu al de kleuren van het volgende modeseizoen aan. Om zo veel mogelijk op de marktbehoeften in te spelen, zorgen we er ook voor om elke stijl aan te bieden met een aangepaste kleurenkeuze, in lijn met zijn design.

Met een palet van 37 kleuren waaronder klassieke kleuren, unieke Millennial-kleuren, donkere stedelijke kleuren of nog de schitterende trendy tinten van onze Pixel-kleurencollectie, is het zonneklaar dat wij van kleuren houden.

Leave a Reply

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping
X